Vážení hráči!
V současné době máme v kasinu Slottica určité technické potíže, takže vám doporučujeme vyzkoušet náš další produkt na odkazu a jako omluvu za nepříjemnosti nabízíme balíček s uvítacími bonusy zdarma.
Roztočte kolo!

Roztočte kolo!
Vulkan Vegas Wheel Bonus za vklad

Zásady ochrany osobních údajů

Tyto zásady ochrany osobních údajů popisují, jak zpracováváme informace o vás, včetně osobních údajů a souborů cookie.


1. obecné informace

  1. Tyto zásady se vztahují na webové stránky provozované na adrese url: slottica-pl.com.
  2. Provozovatelem služby a správcem osobních údajů je: Bogdan Szymanski.
  3. Kontaktní e-mailová adresa provozovatele je [email protected]
  4. Provozovatel je správcem vašich osobních údajů, pokud jde o údaje dobrovolně poskytnuté na webových stránkách.
  5. Služba používá osobní údaje k následujícím účelům:
    1. Udržování systému komentářů.
    2. Předložení nabídky nebo informací.
  6. Služba plní funkce pro získávání informací o uživatelích a jejich chování následujícími způsoby:
    1. Prostřednictvím dobrovolně zadaných údajů ve formulářích, které jsou zaneseny do systémů provozovatele.
    2. Ukládáním souborů cookie (tzv. "cookies") do vašeho koncového zařízení.

Vybrané metody ochrany údajů používané provozovatelem

  1. Přihlašovací a vstupní body jsou chráněny v přenosové vrstvě (certifikát SSL). Tímto způsobem jsou osobní a přihlašovací údaje zadané na webové stránce zašifrovány v počítači uživatele a lze je přečíst pouze na cílovém serveru.
  2. Provozovatel provádí pravidelné zálohování pro účely ochrany dat.
  3. Důležitým prvkem ochrany údajů je pravidelná aktualizace veškerého softwaru používaného provozovatelem ke zpracování osobních údajů, což znamená zejména pravidelné aktualizace programových komponent.

3. hosting

  • Služba je hostována (technicky udržována) u provozovatele serveru: jiné společnosti.

4. vaše práva a další informace o tom, jak vaše údaje používáme.

  1. V určitých situacích má správce právo předat vaše osobní údaje dalším příjemcům, pokud je to nezbytné pro plnění smlouvy uzavřené s vámi nebo pro plnění povinností správce. To platí pro tyto skupiny příjemců:
    1. provozovatelé systému komentářů.
  2. Vaše osobní údaje bude Správce zpracovávat nejdéle po dobu nezbytnou pro výkon souvisejících činností stanovených zvláštními předpisy (např. o účetnictví). Pokud jde o marketingové údaje, zpracovávají se nejdéle po dobu 3 let.
  3. Máte právo požádat správce o:
    1. přístup k osobním údajům, které se vás týkají,
    2. k jejich opravě,
    3. výmazy,
    4. omezení zpracování,
    5. a přenositelnost dat.
  4. V souvislosti se zpracováním uvedeným v bodě 3.3 c) máte právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů pro účely oprávněných zájmů správce, včetně profilování, s tím, že právo vznést námitku nelze uplatnit, pokud existují platné oprávněné důvody pro zpracování, které převažují nad vašimi zájmy, právy a svobodami, zejména pro určení, uplatnění nebo obhajobu nároků.
  5. Proti postupu správce lze podat stížnost předsedovi Úřadu pro ochranu osobních údajů, Stawki 2, 00-193 Varšava.
  6. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, ale nezbytné pro provoz webových stránek.
  7. Činnosti zahrnující automatizované rozhodování, včetně profilování, mohou být ve vztahu k vám prováděny za účelem poskytování služeb na základě uzavřené smlouvy a za účelem přímého marketingu ze strany Správce.
  8. Osobní údaje nejsou předávány ze třetích zemí ve smyslu právních předpisů o ochraně osobních údajů. To znamená, že je nepředáváme mimo Evropskou unii.

5. informace o formulářích

  1. Služba shromažďuje informace dobrovolně poskytnuté uživatelem, včetně osobních údajů, pokud byly poskytnuty.
  2. Služba může ukládat informace o parametrech připojení (časové razítko, IP adresa).
  3. Webové stránky mohou v některých případech ukládat informace, které usnadňují přiřazení údajů ve formuláři k e-mailové adrese uživatele, který formulář vyplňuje. V takovém případě se e-mailová adresa uživatele zobrazí uvnitř url stránky obsahující formulář.
  4. Údaje uvedené ve formuláři jsou zpracovávány za účelem vyplývajícím z funkce konkrétního formuláře, např. pro zpracování žádosti o službu nebo obchodní kontakt, registraci služby atd. Kontext a popis formuláře pokaždé jasně informuje o tom, k čemu slouží.

6. protokoly správce

  • Informace o chování uživatelů na webových stránkách mohou být předmětem protokolování. Údaje se používají ke správě služby.

7. důležité marketingové techniky

  1. Provozovatel používá statistickou analýzu návštěvnosti webových stránek prostřednictvím služby Google Analytics (Google Inc., USA). Provozovatel nepředává provozovateli této služby osobní údaje, ale pouze anonymizované informace. Služba je založena na používání souborů cookie v koncovém zařízení uživatele. Pokud jde o informace o uživatelských preferencích shromážděné reklamní sítí Google, může uživatel zobrazit a upravit informace vyplývající ze souborů cookie pomocí následujícího nástroje: https://www.google.com/ads/preferences/.
  2. Provozovatel používá techniky remarketingu, aby přizpůsobil reklamní sdělení chování uživatele na webových stránkách, což může vyvolat iluzi, že jsou ke sledování uživatele používány jeho osobní údaje, ale ve skutečnosti nejsou žádné osobní údaje předávány provozovateli reklamy. Technologickým předpokladem je povolení souborů cookie.
  3. Provozovatel používá pixel Facebooku. Tato technologie umožňuje společnosti Facebook (Facebook Inc., USA) zjistit, že osoba, která je u ní registrovaná, používá tyto webové stránky. Provozovatel nepředává společnosti Facebook žádné další osobní údaje. Služba je založena na používání souborů cookie v koncovém zařízení uživatele.
  4. Provozovatel používá řešení pro studium chování uživatelů vytvářením tepelných map a zaznamenáváním chování na webu. Tyto informace jsou před odesláním poskytovateli služeb anonymizovány, takže poskytovatel neví, které osoby se týkají. Zejména se nezaznamenávají zadaná hesla a další osobní údaje.
  5. Provozovatel používá řešení, které automatizuje fungování služby ve vztahu k uživatelům, např. může uživateli po návštěvě určité podstránky zaslat e-mail, pokud vyjádřil souhlas se zasíláním obchodní korespondence od provozovatele.
  6. Provozovatel může používat profilování ve smyslu právních předpisů o ochraně osobních údajů.

8 Informace o souborech cookie

  1. Webové stránky používají soubory cookie.
  2. Soubory cookie (tzv. "cookies") jsou počítačová data, zejména textové soubory, které jsou uloženy v koncovém zařízení uživatele služby a jsou určeny k používání webových stránek služby. Soubory cookie obvykle obsahují název webové stránky, ze které pocházejí, dobu jejich uložení v koncovém zařízení a jedinečné číslo.
  3. Provozovatel webových stránek je subjekt, který umisťuje soubory cookie do koncového zařízení uživatele webových stránek a přistupuje k nim.
  4. Soubory cookie se používají k následujícím účelům:
    1. udržování relace uživatele služby (po přihlášení), díky čemuž nemusí uživatel na každé podstránce služby znovu zadávat přihlašovací jméno a heslo;
    2. k dosažení cílů uvedených výše v části "Základní marketingové techniky";
  5. V rámci služby se používají dva hlavní typy souborů cookie: "session" (soubory cookie relace) a "trvalé" (trvalé soubory cookie). Soubory "session" jsou dočasné soubory, které se ukládají v koncovém zařízení uživatele až do odhlášení, opuštění webové stránky nebo vypnutí softwaru (webového prohlížeče). "Trvalé" soubory cookie se ukládají v koncovém zařízení uživatele po dobu uvedenou v parametrech souborů cookie nebo dokud je uživatel nesmaže.
  6. Software pro prohlížení webových stránek (internetový prohlížeč) obvykle ve výchozím nastavení umožňuje ukládat soubory cookie na koncové zařízení uživatele. Uživatelé webových stránek mohou v tomto ohledu změnit své nastavení. Internetový prohlížeč umožňuje smazat soubory cookie. Soubory cookie je možné také automaticky blokovat. Podrobné informace k tomuto tématu naleznete v nápovědě nebo dokumentaci webového prohlížeče.
  7. Omezení používání souborů cookie může ovlivnit některé funkce dostupné na webových stránkách.
  8. Soubory cookie umístěné v koncovém zařízení uživatele služby mohou používat také subjekty spolupracující s provozovatelem služby, zejména tyto společnosti: Google (Google Inc. se sídlem v USA), Facebook (Facebook Inc. se sídlem v USA), Twitter (Twitter Inc. se sídlem v USA).

9. správa souborů cookie - jak v praxi udělit a odvolat souhlas?

  1. Pokud si nepřejete přijímat soubory cookie, můžete změnit nastavení prohlížeče. Upozorňujeme, že vypnutí souborů cookie nezbytných pro procesy ověřování, zabezpečení a udržování uživatelských preferencí může ztížit a v krajním případě i znemožnit používání webových stránek.
  2. Chcete-li spravovat nastavení souborů cookie, vyberte z níže uvedeného seznamu webový prohlížeč, který používáte, a postupujte podle pokynů:

Mobilní zařízení:

Tato šablona zásad byla vytvořena zdarma pro informační účely na základě našich znalostí, průmyslových postupů a zákonů platných k datu 2018-08-14. Doporučujeme, abyste si šablonu zásad před použitím na svých stránkách prohlédli. Šablona je založena na nejčastějších situacích na webových stránkách, ale nemusí odrážet úplná a přesná specifika vašich webových stránek. Pečlivě si přečtěte vytvořený dokument a v případě potřeby jej přizpůsobte své situaci nebo vyhledejte právní poradenství. Nepřebíráme žádnou odpovědnost za důsledky použití tohoto dokumentu, protože pouze vy můžete zajistit, že všechny informace v něm obsažené jsou správné. Vezměte prosím také na vědomí, že tyto Zásady ochrany osobních údajů, i ty nejlepší z našich zásad, jsou pouze jedním z prvků závazku k ochraně osobních údajů a soukromí uživatele webových stránek.

Tlačítko Zpět na začátek
cs_CZ